Wessel Aslander is WAvisie


“My trends are my friends”, is een van zijn lijfspreuken.

                        

Met zijn nuchtere noordelijke achtergrond en zijn zuidelijke enthousiasme, is Aslander inmiddels een bekende verschijning geworden in het vaderlandse beurswereldje. Net de 40 gepasseerd maar met al bijna 20 jaar beleggingservaring, is hij nu de drijvende kracht achter WAvisie en http://www.wavisie.nl/.

Aslander belegt al bijna 20 jaar privé in aandelen, met vrijwel steeds bovengemiddeld resultaat. Altijd en uitvoerig zoekend naar ontwikkelingen en trends, speelt hij zoveel mogelijk op de gevonden resultaten in. Met als doel de meest optimaal mogelijke resultaten te verkrijgen bij een zo laag mogelijk risico. De ontwikkelde methodieken en de geweldige mogelijkheden van Technische Analyse geven Aslander soms een wat eigenzinnige maar gefundeerde visie op de markt. 

                    

Een goede nachtrust is heilig voor hem.


Journalistieke carrière
In het najaar van ‘02 startte hij, naast een volwaardige baan als analist bij DSM, met het schrijven voor http://www.wallstreetweb.nl/ op basis van zijn opgedane ervaringen. Toen ‘voorspelde’ hij nagenoeg de datum van de start van de oorlog in Irak (maart 2003) en het daarbij horende dieptepunt van de AEX op 220 (het werd 218,5). Hij gaf al een jaar vóórdat de AEX weerstand 400 overwon, aan dat dit zou gaan gebeuren. Tevens gaf hij de enorme significantie hiervan aan voor de middellange- en lange termijn beleggers.

Want eenmaal bóven de zeer zware weerstand 400, kreeg de AEX van hem een multi-jaars-koersdoel mee van 600-700. Op het moment van schrijven is de 500 al gepasseerd en de koersdoelen staan als een huis. Ook na het stoppen van zijn werk bij DSM en de professionele start van WAvisie en http://www.wavisie.nl/ zal hij voor http://www.wallstreetweb.nl/ blijven schrijven.

Daarnaast schrijft hij voor andere websites, waaronder www.insnet.org/nl. Ondanks dat deze site (= internationale milieusite) buiten het beursgebeuren valt waar u hem mogelijk van kent, geeft het wél aan dat hij als schrijver en analist van diverse markten thuis is. Na 1-4-2007 zullen daar nog enkele sites bijkomen, al zullen de activiteiten daarvoor beperkt blijven.


Successen met beleggen

“Wie spaart, die heeft wat. Wie goed belegt, heeft later méér”.

Naast zijn jarenlange succesvolle privé-beleggingen, dook in ‘05 zijn naam voor het eerst bescheiden op in enkele lijstjes van beste-, bekendste- danwel populairste analisten. In ‘06 resulteerde dat o.m. in een nipte 2e plaats (met maar 7 stemmen te weinig !) bij de ‘populariteits’-verkiezing “Beursgoeroe 2006” (blikopdebeurs.com). Tevens werd een glanzende 1e plaats behaald als “beste adviseur van Nederland” op guruwatch.nl, waarmee hij veel bekendere en gerenommeerdere namen en -reputaties achter zich liet. Deze site volgt en meet de adviezen / meningen die analisten hebben over aandelen, en geeft het rendement weer dat u kon behalen als u nét zo belegd had. Gaat u maar eens kijken welk rendement u over 2006 hád kunnen hebben met zijn meningen…


Nu WAvisie en www.wavisie.nl
In 2007 is Aslander dus full-time voor zichzelf begonnen met zijn bedrijf WAvisie en heeft hij deze website gestart. In het Financieële Dagblad van 14-4-2007 verschijnt een interview met hem (en 2 anderen) over beleggen. Daarin legt hij o.m. uit wat zijn ervaringen zijn, verwoordt hij zijn zienswijzes en legt hij zijn manier van werken uit. En natuurlijk dat hij zijn eigen bedrijf is begonnen, en wat hij voor zijn klanten kan én wil betekenen. Kijkt u maar eens naar “waarom lid worden?”.                                                   


Kortom:
Aslander en WAvisie willen u nu ook laten meeprofiteren: uw tijdswinst door onze dagelijkse noeste arbeid (“er zijn weinig mensen rijk geworden met nietsdoen”) en het plukken van de vruchten ervan (“wie niet plant en zorgt voor zijn gewas, kan ook niet oogsten”). Laat ons al uw research- en analysewerk doen, dan blijft voor u het leukste en minst tijdrovende over: het aan uw bank geven van de beleggingsorders, en het bijhouden van het rendement ervan…Tot uw dienst!

                                     


Met WAvisie naar een beter rendement.

Extra informatie
De WAvisie-abonnementen
start tekst pointer WAvisie heeft 4 abonnementen, te weten het basisabonnement (zelf beleggen) en 3 abonnementen (KT, MT en LT) met rekening-koppeling. Dan doen WIJ al uw huiswerk, spaart U veel kostbare vrije tijd uit en krijgt u ONS rendement. Hieronder meer:
LT-abonnement met rekeningkoppeling:
start tekst pointer Gestart op 3-8-16 met € 5000 in ECHTE euro´s (multiplier 1) en als strategie langere termijn in AEX- en AMX-aandelen is het rendement van deze portefeuille 3,5% (afgerond; stand 20-1-17). Het rendement wordt regelmatig bijgewerkt.
MT-abonnement met rekeningkoppeling:
start tekst pointer Gestart op 3-8-16 met € 5000 in ECHTE euro´s (multiplier 1) en als strategie middellange termijn in AEX- en AMX-aandelen is het rendement van deze portefeuille 3,5% (afgerond; stand 20-1-17). Het rendement wordt regelmatig bijgewerkt.
KT-abonnement met rekeningkoppeling:
start tekst pointer Gestart op 3-8-16 met € 5000 in ECHTE euro´s (multiplier 1) en als strategie korte termijn in AEX- en AMX-aandelen is het rendement van deze portefeuille 5% (afgerond; stand 20-1-17). Het rendement wordt regelmatig bijgewerkt. Meer...
Basisabonnement: zelf beleggen
start tekst pointer Op 20-9-12 gestart (€ 25.000) is deze portefeuille lucratief (koop USG scoorde b.v 100% rendement p.j)! Eerdere posities waren verkocht met € 2950 resp. € 3480 winst ! Wilt u weten hoe we dat doen ? Leer beleggen WAvisie-stijl; gekoppeld of niet ...
10 redenen om lid te worden van WAvisie
start tekst pointer WAvisie koppelt risico en rendement zodanig, dat een prima nachtrust én een duurzaam bovengemiddeld rendement mogelijk is… Zie voor de 10 redenen de linkerbuttons. Meer...
En de stijging gaat door ...
start tekst pointer Zelf beleggende WAvisie-abonnees profiteren al ruim 7 jr van ´ons´ uitroepen van de LT-bodem begin ´09; winsten tot 250% (7-2016) zijn gemeld. En er komt méér; kijk voor details naar onze analyses ... Meer...