voordelen

WAvisie is ook voor U

U wilt meer weten over WAvisie? Wij hoesten zo tientallen redenen op waarom u abonnee moet worden. Maar leest u onderstaande 10 redenen eerst eens door; wedden dat u dan al genoeg redenen heeft om óók bij het jongste beursinitiatief te willen horen?

10 redenen:

01). De beste bron: Initiatiefnemer technisch analist Aslander van WAvisie is in januari ‘07 uitgeroepen tot “beste analist 2006” (guruwatch.nl; berekent alle rendementen). Bij blikopdebeurs.com is hij 2e geworden als “Beursgoeroe 2006”). En als auteur al bijna 5 jaar dagelijks te vinden op wallstreetweb.nl


2). Multi-disciplinaire aanpak: Er wordt door WAvisie vanuit vele oogpunten naar de dynamische beurzen gekeken. Met TA als leidraad, neemt WAvisie dagelijks een duik in kwaliteit en kwantiteit, psychologie en (macro)-economisch fundament van de beurs. Wij zien zoveel zaken, die rendement kunnen kosten. U merkt hier niets van, want alleen de totale mening is voor u van belang.


03). Outperformen én goede nachtrust: al bijna 20 jaar boekt Aslander vrijwel onafgebroken hogere beleggingsrendementen dan de indices. Hierdoor is de strijd tussen prima rendement, goede nachtrust én outperformen in zijn voordeel beslist. Het vergt wél hard werken, een eersteklas instrumentarium en veel ervaring. Hiervan kunt ú nu ook profiteren met uw abonnement op WAvisie.

04). Systematiek: In de systematiek van de beproefde modellen van Aslander, worden winsten structureel gemaximaliseerd en verliezen voorkomen in de voorselectie, danwel afgekapt als ze tóch onverhoopt optreden (niemand is perfect).

05). Geen ‘verplicht’ huiswerk meer: dat doen wij voor u! Goede beleggers zijn namelijk geen gokkers; ze gaan doordacht te werk. Daar hoort helaas veel huiswerk bij, iets waar velen een grondige hekel aan hebben. Wilt (of kunt) geen vermogensbeheer doen? Laat ons dan uw huiswerk doen; wij leveren u ‘hapklare brokken’ aan en hoeft u alleen nog maar de orders zélf uit te voeren.

06). Is uw tijd kostbaar?: Wel zin, maar geen tijd om alles te volgen? Wij zien elke dag de intradagverloop, (macro)cijfers, nieuws en adviesveranderingen. Wij zien direct de gevolgen en kunnen zo snel een tip, waarschuwing of een portefeuille-wijziging doorgeven. Elke (beurs)dag de hele dag. Abonnee worden geeft u quality-time terug; kostbare tijd, die u weer voor uzelf en uw naasten kunt gebruiken.

07). Kies: U belegt in opties, trackers, turbo’s, CFD’s? Geen probleem! U moet onze duidelijke aandelengebaseerde meningen even vertalen naar uw eigen belegging.

08). Bespaar veel geld: Verzekerings- en beleggingsproducten zijn erg duur. Bovendien zijn tijdsgebonden (lease)producten ook erg risicovol (Lease-affaires). Elke keer weer blijkt, dat u bakken met geld betaalt voor het laten beleggen van uw geld. U kunt veel beter zélf beleggen met een goedkope beleggingsrekening (overal af te sluiten) en goed advies. WIJ geven u voor maar € 150,- p.j. complete, bruikbare meningen.

09). Spaar nog meer geld uit! Indien u overweegt om in beleggingsfondsen te beleggen, moet u zich ook afvragen of dat wel verstandig is. Zeer afhankelijk van het type fonds en de beheerder/uitgever, bent u minimaal 1,5% tot wel bijna 10% als kosten kwijt. Uiteraard hebt u ook kosten als u zelf belegt, maar die zijn in een gemiddelde portefeuille minder dan 1%.

10). Voor die € 199,- moet u het niet laten. In een gemiddelde portefeuille ‘kost’ lid worden van WAvisie namelijk minder dan 1% rendement. En wij gaan er wél vanuit, dat u significant meer rendement haalt dan 1% extra op AEX of AMX…

P.S. Bedenk, dat élke foute mening ons als WAvisie gelijk ‘pijn’ doet, omdat zij zélf belegt zoals erover op de site wordt geschreven. Wij gaan daarom zéér zorgvuldig te werk. We koppelen risico en rendement zodanig, dat een prima nachtrust én een duurzaam bovengemiddeld rendement mogelijk is…

Extra informatie
De WAvisie-abonnementen
start tekst pointer WAvisie heeft 4 abonnementen, te weten het basisabonnement (zelf beleggen) en 3 abonnementen (KT, MT en LT) met rekening-koppeling. Dan doen WIJ al uw huiswerk, spaart U veel kostbare vrije tijd uit en krijgt u ONS rendement. Hieronder meer:
LT-abonnement met rekeningkoppeling:
start tekst pointer Gestart op 3-8-16 met € 5000 in ECHTE euro´s (multiplier 1) en als strategie langere termijn in AEX- en AMX-aandelen is het rendement van deze portefeuille 3,5% (afgerond; stand 20-1-17). Het rendement wordt regelmatig bijgewerkt.
MT-abonnement met rekeningkoppeling:
start tekst pointer Gestart op 3-8-16 met € 5000 in ECHTE euro´s (multiplier 1) en als strategie middellange termijn in AEX- en AMX-aandelen is het rendement van deze portefeuille 3,5% (afgerond; stand 20-1-17). Het rendement wordt regelmatig bijgewerkt.
KT-abonnement met rekeningkoppeling:
start tekst pointer Gestart op 3-8-16 met € 5000 in ECHTE euro´s (multiplier 1) en als strategie korte termijn in AEX- en AMX-aandelen is het rendement van deze portefeuille 5% (afgerond; stand 20-1-17). Het rendement wordt regelmatig bijgewerkt. Meer...
Basisabonnement: zelf beleggen
start tekst pointer Op 20-9-12 gestart (€ 25.000) is deze portefeuille lucratief (koop USG scoorde b.v 100% rendement p.j)! Eerdere posities waren verkocht met € 2950 resp. € 3480 winst ! Wilt u weten hoe we dat doen ? Leer beleggen WAvisie-stijl; gekoppeld of niet ...
10 redenen om lid te worden van WAvisie
start tekst pointer WAvisie koppelt risico en rendement zodanig, dat een prima nachtrust én een duurzaam bovengemiddeld rendement mogelijk is… Zie voor de 10 redenen de linkerbuttons. Meer...
En de stijging gaat door ...
start tekst pointer Zelf beleggende WAvisie-abonnees profiteren al ruim 7 jr van ´ons´ uitroepen van de LT-bodem begin ´09; winsten tot 250% (7-2016) zijn gemeld. En er komt méér; kijk voor details naar onze analyses ... Meer...